Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

Voimaantulopäivä: tammikuu 08, 2019

ZodiacSigns.com ("me", "me" tai "meidän") hoitaa https://www.zodiacsigns101.com/ verkkosivusto ("Palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan käytännöistämme, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun käytät Palveluamme, sekä valinnoista, jotka olet liittänyt näihin tietoihin. ZodiacSigns101.com-sivuston tietosuojakäytäntömme perustuu Ilmainen tietosuojakäytäntömallisivusto.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.zodiacsigns101.com/

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Palvelumme käytön aikana saatamme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteyttä tai tunnistamista varten (“Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoa siitä, miten palvelua käytetään ja käytetään (”Käyttötiedot”). Tämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selaimen version, käyttämämme Palvelun sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitteiden tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot.

Seuranta- ja evästetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantakohteita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Etusijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

ZodiacSigns.com käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoaa asiakaspalvelua ja tukea
  • Antaa analyysiä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsitellään siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

ZodiacSigns.com ryhtyy kaikkiin kohtuudella tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävää valvontaa, mukaan lukien turvallisuus tiedoistasi ja muista henkilötiedoistasi.

Tietojen luovuttaminen

Lakisääteiset vaatimukset

ZodiacSigns.com voi paljastaa henkilötietojasi vilpittömässä mielessä, että tällainen toimenpide on tarpeen:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojella ja puolustaa ZodiacSigns.comin oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Saatamme palkata kolmansien osapuolien yrityksiä ja henkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan, kuinka Palvelumme käytetään.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja Palvelumme käytön seuraamiseen ja valvontaan. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstualisointiin ja personointiin. Voit kieltäytyä antamasta toimintaasi Palvelussa Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin käytön estävän selaimen lisäosan. Laajennus estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja Google Analyticsin kanssa vierailutoiminnasta. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -verkkosivuilla. sivu: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Linkkejä muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita emme käytä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen vierailemasi sivuston tietosuojakäytäntöön.

Meillä ei ole hallintaa kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä eikä ole vastuussa niistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä: